Uitleg loterij

Het is (per 28 mei 2019) niet meer mogelijk om loten te kopen.

De notaris gaat de trekking verrichten. De namen van de winnaars zijn op vrijdag 31 mei op deze website te vinden. Een bedrag doneren (dus zonder dat je een lot koopt) voor een deelnemer of een team kan nog tot 30 juni.

De winnaars van de loterij zijn bekend. Kijk op onze nieuwspagina voor meer informatie. 

Winnaars loterij

Hoe werkt de loterij

Aan Holland4ALS is een loterij gekoppeld. Via de deelnemers aan Holland4ALS kan je één of meerdere loten kopen. Het kopen van een lot is direct ook een donatie aan een deelnemer en/of een team. 

De loten kosten € 5 per twee stuks. Als je een lot wilt kopen kies je eerst het Holland4ALS team of de deelnemer voor wie je een lot wilt kopen. Het aankoopbedrag van je lot/loten telt mee in het opgehaalde sponsorgeld van die persoon of dat team. Het kopen van één of meerdere loten is dus direct ook een donatie aan een deelnemer / een team.

Je donatiereferentienummer is direct je lotnummer. Als je bijvoorbeeld 5 loten koopt telt je donatiereferentienummer 5 keer mee en maak je dus 5 keer zo veel kans op een mooie prijs. Klik hier om de prachtige prijzen te bekijken die je kunt winnen.

Op 29 mei 2019 zal de notaris de winnende e-mailadressen trekken. Op 31 mei worden de winnaars met naam op de website gepubliceerd. Voor de loterij is een vergunning afgegeven door de Kansspelautoriteit op 7 december 2018 onder nummer 13110.

Personen onder de 18 jaar zijn uitgesloten van deelname aan de loterij. De volledige opbrengst komt ten goede aan Stichting zoalsjan.