Esther4ALS

Dit is de actie van Esther Steenbeek

( Voor Stichting Zoalsjan algemeen )

van totaal € 1.000 (138%)

Een uitdaging voor mijzelf en een sportief doel, 330 km afleggen in 24u, spannend! Maar des te meer een uitdaging om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor mensen met de ziekte ALS! Een top actie!! Samen met de twee teams van Movement Club 033 gaan we knallen en verschijnen we vol goede moed aan de start in mei!

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Almost there!

13-05-2019 | 10:45 Een tijd niks gepost maar nog 16 dagen te gaan tot aan het event, spannend. De trainingen zijn nog in volle gang maar de basis is goed, ik heb er alle vertrouwen in. Er druppelen ook nog steeds donaties binnen, super!!  De laatste dagen voor het event goed rust nemen en daarna vlammen met de teams van Movementclub 033 op de 30e en 31e!! We starten als een van de laatste teams en komen de 31e tussen 09:00 en 11:30 over de finisch bij VVZ'49 in Soest. Om 12:15 is er een gezellig slotfeest, leuk als je komt! 
Lees meer