Kick-off Holland4ALS editie 2019 (nieuwsbrief)

01-09-2018 | 23:19

Wat is Holland4ALS editie 2018 een groot succes geworden!

Het enorme bedrag en vooral ook de sfeer, saamhorigheid en de geleverde sportprestaties hebben het een bijzonder evenement gemaakt.

Tommotion heeft dit in een korte trailer prachtig in beeld in gebracht. Bekijk de trailer door op bovenstaande foto te klikken.

Ondertussen hebben wij als organisatie niet stil gezeten. We zijn al weer druk bezig met de organisatie van Holland4ALS editie 2019. Op 27 september aanstaande staat voor (potentiele) teamcaptains en sponsoren de kick-off Holland4ALS 2019 op de agenda in het modernste zwembad van Nederland, Amerena in Amersfoort. Onze ambitie voor 2019 is namelijk groot: het doel is om met 25 teams aan de start te staan en met z’n allen € 500.000,00 op te halen! Daar hebben we jullie echt voor nodig.

Daarom een oproep aan iedereen die overweegt mee te doen met een team vrienden, familie of collega’s: meld je aan voor de 27e! De avond staat in het teken van inspiratie en informatie.

Zit sporten er niet in, dan hopen wij op veel steun van sponsoren en donateurs.

Een 0%4ALS of Cool4ALS actie starten of samen met familie, vrienden, buren, collega’s of de school van uw kinderen een Run4ALS actie opzetten kan ook een geweldige bijdrage zijn. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

De hoofdsponsor voor Holland4ALS 2019 is inmiddels bekend: JAN© Accountants en Belastingadviseurs B.V. Zij zijn vanaf de eerste editie van Holland4ALS hoofdsponsor en we zijn heel blij en dankbaar dat we ook de komende editie weer op JAN© kunnen rekenen.

Het team Holland4ALS is inmiddels versterkt met Edwin de Haas. Als sportende deelnemer aan editie 2018 heeft hij zelf de sportiviteit, het enthousiasme, de saamhorigheid en de ontlading ervaren. Hij zal samen met de andere teamleden (Bart Eigenhuis, Wout Middelman en Marije Bruning) de organisatie van Holland4ALS editie 2019 op zich nemen.

De reden waarom we dit allemaal doen is om uiteindelijk zo veel mogelijk hulpmiddelen voor mensen met ALS in te kunnen zetten om het leven dat hen nog rest zo aangenaam mogelijk te maken. Een groot deel van de opbrengst van Holland4ALS editie 2018 is inmiddels besteed aan:

10 sta op stoelen. De vraag naar deze stoelen is groot nu daarvoor geen of een lagere vergoeding van de zorgverzekeraar/WMO wordt ontvangen;

100 Ipads. Deze worden ter beschikking gesteld aan ALS-patiënten zodat zij langer in verbinding blijven met familie en de wereld om hen heen;

4 zoalsjan bussen met aanpassingen voor een elektrische rolstoel. Er zullen aan het einde van het jaar 11 zoalsjan bussen door Nederland rijden;

2 Caddy Maxi met inbouw voor een elektrische rolstoel (in combinatie met een al lopend project van Pon Financial Services);

project E-health: via een app kan de patiënt vaker en laagdrempeliger informatie doorgeven aan medische ondersteuning zodat sneller en beter de juiste zorg gegeven kan worden. Meer informatie vind je via Project E-Health https://www.als.nl/onderzoeken/project-innovatie-van-als-zorg-ehealth. Een gedeelte van opbrengst van Holland4ALS editie 2018 maakt het mogelijk dit project af te ronden.

Een dankbaar resultaat!

We houden je de komende tijd regelmatig met digitale nieuwsbrieven op de hoogte van ontwikkelingen en de voortgang. En wat zou het leuk zijn om elkaar te ontmoeten bij de acties die georganiseerd worden om het doel van 2019 te bereiken:25 teams en € 500.000,00! 

Hartelijke groeten!

Team Holland4ALS