Nieuwsbrief Holland4ALS (1)

13-03-2018 | 11:00

Beste deelnemer, donateur,

Dit is de eerste nieuwsbrief die je ontvangt. Via deze brief willen we je graag op de hoogte houden van de verschillende evenementen Holland4ALS, Cool4ALS, Run4ALS en 0%4ALS en de activiteiten van de teams.

Allereerst heel hartelijk dank voor jouw deelname aan een van de acties en/of van jouw donatie. Dankzij jou komen we een stap dichterbij het verwezenlijken van onze doelen. Laat je vrienden en bekenden weten dat je hebt gedoneerd. Misschien volgen ze je goede voorbeeld.

Met alle evenementen, sponsoring en acties hebben we inmiddels ruim € 120.000,00 opgehaald. De teams zijn in volle gang met het organiseren van allerlei activiteiten.

Op Cool4ALS zijn al vijf acties gestart. 88 personen zullen voor het goede doel de koude douche trotseren of een heus ijsbad.

Op Run4ALS hebben zich inmiddels al vier teams aangemeld, waaronder drie scholen die zullen gaan rennen.

Ook de acties op 0%4ALS lopen op. Een periode geen alcohol drinken is favoriet, maar er zijn ook hele leuke andere ideeën te bedenken. Neem bijvoorbeeld de actie van Rik, die drinkt als 14 jarige 4 weken geen energiedrankjes en frisdrank en heeft daarmee €150,00 opgehaald. Neem daarom vooral eens een kijkje op de website ( overige evenementen )om te zien welke acties er zijn gestart. Wellicht kan het je inspireren om zelf ook een actie te starten. Goed voor het doel en goed voor de gezondheid.

Door Kelly ter Horst van team SoesterLadies is een film gemaakt over Holland4ALS. Deze film ontvang je bij deze nieuwsbrief.

In de aankomende tijd ontvang je regelmatig een nieuwsbrief. In de eerstvolgende nieuwsbrief zullen we je op de hoogte brengen van de verschillende activiteiten waaraan je binnenkort kunt deelnemen.

Tot snel!

Team van Holland4ALS