Rob4ALS bij TEAM Movement 033

Dit is de actie van Rob van den Eshof

( Voor Stichting Zoalsjan algemeen )

van totaal € 1.000 (53%)

Als persoon en zorgprofessional die heel veel heeft met bewegen en actief zijn, is een aandoening zoals ALS een vreselijk iets. Wanneer je dan de mogelijkheid krijgt om een positieve bijdrage te kunnen leveren om meer aandacht voor deze aandoening te bewerkstelligen en dan ook nog eens een financiële bijdragen kan leveren, dan is dit geen moeilijke keuze. Voorbereiding op de reis is al in volle gang. Ik fiets dagelijks van Soest naar Amersfoort naar mijn werk. Hardlopen heb ik gekoppeld aan mijn hobby voetbal in Baarn (fiets ik ook naartoe :) ), zwemmen is een vakantie sport en doe ik graag met mijn 2 zoons. Alleen kanoën moet ik nog extra specifiek gaan trainen. En wanneer is als sporter niet nodig ben dan ben ik (medische) begeleider. Ook dat zal ik met veel plezier doen. Ik ben heel trots dat ik onderdeel mag zijn van dit event en ik zal mijn uiterste best gaan doen om een onvergetelijke tocht te gaan hebben van Groningen naar Soest. Daarbij ga ik mijn stinkende best doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen en daar heb ik jou heel hard bij nodig! Dus sponser, deel dit met anderen en help mee!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Uitkomst Februari Challenge en nieuwe trainingsfoto's

14-03-2019 | 16:09 Ja, februari ligt al even achter ons, maar daar was een fantastische challenge gaande.  Na zeer veel prachtige likes en ook een paar loves heeft er 1 persoon meegedaan; ikzelf. Yeah voor mij!!! Zojuist €12,50 gedoneerd aan stichting zoalsjan (zie foto 1) Mocht je, na deze nieuwsflash, je ineens realiseren dat jij ook aan deze Februari 4ALS challenge hebt meegedaan, maar dit ff vergeten was; doneer dan gewoon nog je uitgespaarde geld. Je maakt er mensen blij mee en jezelf! Om het je nog makkelijker te maken kan je deze link gebruiken (https://holland4als.zoalsjan.nl/actie/rob-van-den-eshof) en druk op de { Doneer nu } knop. Verder gaan de trainingen onverhoopt door. Het zwemmen in het buitenwater vind ik nogal een uitdaging. Niet alleen de 500 meter, maar vooral de temperatuur van het water. Ik ben nu begonnen met koude training. Zie de foto’s (2 en 3) voor het bewijs. Deze zijn deze ochtend om 8:53 genomen, direct na mijn fietstocht naar Amersfoort toe. Jaja alles voor een goede prestatie voor een prachtig event voor een nog groter goed doel!!! En voor ik het vergeet: in de voorgaande weken heb ik nog een heerlijke afstand gefietst (foto 4, 5 en 6 (zie mijn schaduw)) en hardgelopen om het park van Landal Aalden heen (foto 7) Rest mij alleen nog te zeggen dat ik het echt super vind dat je mij volgt en deze berichten leest.  Tot snel!!!
Lees meer