Ja, ik vecht ook mee tegen ALS!

Dit is de actie van Remco Butzelaar

( Voor Stichting Zoalsjan algemeen )

Startdatum

van totaal € 1.000 (113%)

ALS je de verhalen hoort en leest is de motivatie daar!!                                                                                                                                                                                                                                                                

Ik en ons team nemen deze uitdaging aan diegene te ondersteunen die met deze vreselijke ziekte te maken krijgen. Een fantastische uitdaging voor ons als sporters die binnen 24 uur vanuit Groningen naar Soest gaan. Daarnaast een grote bijdrage te kunnen leveren aan deze Stichting..

Met dit doel trachten wij zoveel mogelijk geld in te zamelen om diegene die met deze ziekkte te maken krijgen het dragelijker te maken. De Stichting zoalsjan werft fondsen om ALS-patiënten te helpen met hulpmiddelen die zij nodig hebben om zolang mogelijk comfortabel in huiselijke kring te verblijven. Door het grimmige verloop van deze ziekte kunnen de behoeften van patiënten in zeer korte tijd veranderen. De bestaande infrastructuur kan aan deze snel veranderende vraag geen invulling geven, waardoor patiënten vaak te lang moeten wachten op hun hulpmiddelen. En wachten is juist iets wat ALS patiënten zich niet kunnen veroorloven.

Twijfel dus niet en help deze stichting met een donatie via mij of ons als team NIJHOF4ALles.

 

Doneer nu "JA, ik vecht ook mee tegen ALS!"

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.