kAreL dingemanSe voor ALS

Dit is de actie van Karel Dingemanse

( Voor Stichting Zoalsjan algemeen )

van totaal € 700 (88%)

Hallo allemaal, welkom op mijn pagina.
Ik doe samen met mijn school Het Griftland College mee aan Holland4ALS 2019. Ik doe zelf aan judo & jiu-jitsu en ben meerdere keren Nederlands kampioen en twee keer vijfde op het Europees kampioenschap geworden.
Na het VWO wil ik graag bewegingswetenschappen studeren. Daardoor weet ik hoe belangrijk het is om te bewegen. Met deze actie wil ik graag de mensen die ALS hebben een hart onder de riem steken. Ik kan het zelf niet goed voorstellen hoe het is om niet te kunnen bewegen. Met deze actie hoop ik andere te inspireren door je eigen grenzen te verleggen en te gaan voor het onmogelijke. Ik ga er alles aan doen om zoveel mogelijk geld op te halen en de spirit die onze trouwe soester Jan Jager heeft achter gelaten hoog te houden! Jullie kunnen mij daarbij helpen om mij te sponseren op mijn pagina, bij voorbaat bedankt!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.