Holland4ALS

UPDATE - Voorbereidingen 5e editie Holland4ALS zijn gestart! We willen weer, we moeten weer!

De roep om het evenement in de oorspronkelijke, vertrouwde vorm te organiseren is groot! Daar hebben we naar geluisterd.... Een multi-sportevement in teamverband van Groningen naar Soest in 24 uur!

De 5e editie van Holland4ALS staat gepland voor het weekend van zaterdag 3 en zondag 4 juli 2021. Vanzelfsprekend houden we de ontwikkelingen rondom het bekende virus in de gaten en werken we ook een alternatief plan uit. Maar we moeten door! 

Het ultieme doel is om zoveel mogelijk gelden te werven om ALS patiënten en hun families te ondersteunen met hulpmiddelen om hun dagelijkse leven zo aangenaam mogelijk te maken. Zij moeten elke dag een topprestatie leveren om 'gewone' dingen te kunnen doen. We hebben geen tijd te verliezen, zij kunnen niet wachten.

En wat is er dan mooier om in teamverband naar een sportprestatie toe te werken en daarmee gelden te werven voor dit belangrijke doel! 

                                                 

Teamverband

Een team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 12 sporters, ondersteund door een eigen team van begeleiders. Het minimum aantal sporters hebben we verlaagd t.o.v. eerdere edities! 

Holland4ALS bestaat uit vier onderdelen; kanoën, zwemmen, fietsen en hardlopen.

De komende weken werken we verder aan de voorbereidingen op de 5e editie, zoals de routes, inschrijfsysteem, reglementen en nog veel meer...  We krijgen binnenkort een vernieuwde website, dus hou onze website goed in de gaten! 

Zoek alvast een team van enthousiaste sporters en begeleiders met wie je een overgetelijk avontuur aan wilt gaan. Samen sporten, samen herinneringen maken en samen gelden werven! Alleen samen krijgen we ALS er onder!

Mocht je vragen hebben, dan kun je ons mailen via info@holland4als.nl. 

We streven er naar om 24 maart 2021 de inschrijving open te stellen!

 

Beleef hier de 2019 editie!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Wil je een algemene geldinzamelactie starten voor Stichting Zoalsjan? Kies dan voor "Start actie". Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Ik doe mee
Bekijk alle

Holland4ALS 2020 gaat niet door

18-03-2020 | 15:55 Helaas, we hebben de moeilijke, maar noodzakelijke beslissing moeten nemen om de 5e editie van Holland4ALS vanwege het COVID-19 virus niet door te laten gaan. Ondanks dat het evenement in juni plaats zou vinden, is er nu gewoon weg op meerdere vlakken te veel onzekerheid. Gezondheid en veiligheid zijn en blijven onze hoogste prioriteit. De 5e editie van Holland4ALS wordt verplaatst naar 2021. Een precieze datum moet nog worden vastgesteld. Voor deelnemers geldt dat inschrijvingen blijven staan tot volgend jaar. Deelnemers mogen daarom ook geld blijven inzamelen. Het is tijdelijk niet mogelijk om je in te schrijven voor Holland4ALS, doneren kan natuurlijk nog steeds. Holland4als blijft fondsen werven om ALS-patiënten te helpen met hulpmiddelen die zij nodig hebben om zo lang mogelijk comfortabel in huiselijke kring te verblijven. Updates worden gecommuniceerd via e-mailingen en berichten op onze website. Houd ook onze social media-kanalen in de gaten. Laten we in deze onzekere tijden goed op elkaar en onszelf passen! Namens het team van Holland4ALS
Lees meer
Bekijk alle
€ 50

Anoniem

12-11-2021 | 17:34 Aan: My GoALS - De Marathon des Sables